Politici in Nederland en de Europese Unie nemen te vaak beslissingen die belangen van ontwikkelingslanden schaden. Dat moet veranderen. Fair Politics wil dat landen niet worden belemmerd, maar de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Algemeen: Beleidscoherentie voor ontwikkeling

Twitter

Fair Politics op de Afrikadag

Wat was het een mooie, inspirerende en interessante dag, die Afrikadag afgelopen zaterdag 5 november in het KIT. Met de meer dan 40 workshops, was er voor ieder wat wils. Er waren verschillende politici aanwezig, mensen van de Afrikaanse diaspora, studenten, ondernemers, auteurs, kunstenaars en meer. Bezoekers van de Fair Politics/FMS stand, te vinden op de bruisende infomarkt, kregen de mogelijkheid om te laten zien hoe zij de omvangrijke bezuinigen op ontwikkelingssamenwerking van de laatste jaren zouden inzetten. Daar kwamen hele inspirerende ideeën uit! 

Nieuwsgierig? Een overzicht van alle ideeën vindt je op onze Facebookpagina. Wij vonden 2 ideeën uitblinken en de bedenkers hiervan ontvangen binnenkort een Fair Politics prijzenpakket, vol met leuke en lekkere producten uit de winkel WAAR. Hieronder zie je de twee winnende ideeën. 

Wil je meer lezen over de Afrikadag, dat kan hier!                

  

 


Dit artikel is gepubliceerd op 14 november 2016. Foto: Fair Politics